VÅR HISTORIE

Intracon AS ble etablert i 1987 som et internasjonalt konsulting og surwey-selskap innen containerbransjen. På høsten 1999 ble selskapet «gjenetablert» som handelsselskap med det formål å drive med salg, utleie og leasing av containere og vekselbeholdere på det internasjonale transportmarked i Europa, samt til organisasjoner, selskaper og bedrifter, som har «containeren» som et naturlig ledd i deres virksomhet (som for eksempel. FN, NATO, transport- distribusjons- og logistikkselskaper, bygge- og entrepenørselskaper o.l.).

Vår spesialitet er langtidsleie/leasing av vekselbeholdere for transportører med reparasjon, service og vedlikehold inkludert i leieprisen.

Våre hovedprodukter er: Vekselbeholdere (alle typer) i standardlengde 7.45 (24′) og 7.82 (25′) – Stål med og uten sideåpning, og bakdører eller rulleport, isolerte og thermo-vekselbeholder med eller uten aggregat – også spesialløsninger innen veksel i tillegg til spesial-containere – lager- og transportcontainere i 6′, 8′, 10′ 20′, 40′ – standard ISO-containere kontor og sanitets-containere – Spesial «army and defense» containere.

Vi leverer produkter fra

Nantong CIMC – Special Transportation Equipment

Qingdao CIMC Special Reefer

Taicang Cimc Reefer Logistics Equipment

Bowmann Gmbh

JR Industries GmbH

Containex

SVERIGE

I Sverige er vi representert av vårt datterselskap I-Box AB i Helsingborg – Tlf: +47 901 62 824 / +46 708 15 2230

DANMARK

Intracon AS eies av det danske selskapet Container Providers International.